Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Forum (X new) links aren't working right any more for me

Forum (X new) links aren't working right any more for me 5 months 2 weeks ago #1

It used to be that if a forum post said (X new), there were X new messages, and clicking that would take you to the first unread reply on the topic. Now when I click that, it's taking me instead to the very last reply on the topic. This is annoying, since it makes it harder to read only the ones I haven't read yet. Was there a forum upgrade or change that might have caused this?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Forum (X new) links aren't working right any more for me 5 months 2 weeks ago #2

i changed my preferences...latest post first...so then all the new stuff is on the first page when I open a forum thread
delpchad.blogspot.com/

First solo Nightmare survivor-2014 Viper pit

Allergic to Lori

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Forum (X new) links aren't working right any more for me 5 months 2 weeks ago #3

if I click x new posts..it still works for me...
delpchad.blogspot.com/

First solo Nightmare survivor-2014 Viper pit

Allergic to Lori

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Forum (X new) links aren't working right any more for me 5 months 2 weeks ago #4

If there is a new-to-you post in the thread, clicking the thread's icon (e.g.,

This image is hidden for guests.
Please log in or register to see it.

This image is hidden for guests.
Please log in or register to see it.

This image is hidden for guests.
Please log in or register to see it.

) should also take you to the oldest new post.
Have you looked it up in the TDb ?
Please post TDb corrections in this thread .
If I write something in teal, it should not be taken seriously

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Forum (X new) links aren't working right any more for me 5 months 2 weeks ago #5

Zorblak wrote: It used to be that if a forum post said (X new), there were X new messages, and clicking that would take you to the first unread reply on the topic. Now when I click that, it's taking me instead to the very last reply on the topic. This is annoying, since it makes it harder to read only the ones I haven't read yet. Was there a forum upgrade or change that might have caused this?


FWIW (likely very little) I feel like I used to have this problem, specifically on my mobile browser (not desktop), but: the time when I recall being frustrated by it was at least several months ago, I haven't been noticing it lately, and as of this morning I can't reproduce it (I just went back and found a thread with 10 new, and clicking on it in my mobile browser did the right thing).
dmrzzz's trade thread

Yes, my AC is lower than the Wizard's. No regrets!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Forum (X new) links aren't working right any more for me 5 months 1 week ago #6

And today it's back to normal for me. Maybe I was doing something wrong for the last two days, but all's well that ends well.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Forum (X new) links aren't working right any more for me 5 months 1 week ago #7

Zorblak wrote: Maybe I was doing something wrong for the last two days

Or maybe I snuck into your home last night and waved a chicken foot over all your electronic devices...🤷‍♂️ :whistle:
Have you looked it up in the TDb ?
Please post TDb corrections in this thread .
If I write something in teal, it should not be taken seriously

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Forum (X new) links aren't working right any more for me 5 months 1 week ago #8

Druegar wrote:

Zorblak wrote: Maybe I was doing something wrong for the last two days

Or maybe I snuck into your home last night and waved a chicken foot over all your electronic devices...🤷‍♂️ :whistle:


Is that what that smell is? I was wondering.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Forum (X new) links aren't working right any more for me 5 months 4 days ago #9

Druegar wrote:

Zorblak wrote: Maybe I was doing something wrong for the last two days

Or maybe I snuck into your home last night and waved a chicken foot over all your electronic devices...🤷‍♂️ :whistle:


Not teal!
--
macXdmg
Monk of the Painda Order
Bard of the College of Sick Beats

Trade thread truedungeon.com/forum?view=topic&catid=61&id=253064#406060

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.189 seconds